Материалы отфильтрованы по дате: Грудень 2017
Середа, 27 Грудень 2017 15:06

Допомога до свят

Напередодні Нового року прилуцькі волонтери відвезли в зону АТО гостинці від жителів Прилук та Прилуцького району.

Опубліковано в Новини
Опубліковано в ЗМІ
П'ятниця, 22 Грудень 2017 17:09

Новорічна казка

Цими днями в Прилуцькому міському будинку культури проходить новорічна вистава для малят «Крижане серце».

Опубліковано в Новини
Четвер, 21 Грудень 2017 15:25

Несвяткові пристрасті

20 грудня 2017 року в Прилуках відбулася остання в році сесія міської ради. В сесійній залі встановили новорічну ялинку, що напевно мало б навіювати депутатам святковий настрій.

Опубліковано в Новини
Середа, 20 Грудень 2017 19:41

На ювілеї «Джерела»

10 грудня 2017 року прилуцький клуб книголюбів «Джерело» відзначив ювілей: організації виповнилося 40 років.

Опубліковано в Новини
Вівторок, 19 Грудень 2017 08:26

З Миколаєм!

День Святого Миколая – найочікуваніше зимове свято, його люблять діти й дорослі.

Опубліковано в Новини
П'ятниця, 15 Грудень 2017 15:02

Заради миру в Україні

15 грудня 2017 року з нагоди Міжнародного дня волонтера депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка нагороджено Почесною грамотою Прилуцької районної державної адміністрації та районної ради.

Почесну грамоту Артему Рожку вручили голова Прилуцької районної ради Василь Малик та в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації Антоніна Стукалова - за активну громадську позицію, участь у районних доброчинних акціях по збору посилок воїнам Збройних Сил України в зону АТО.

- З весни 2014 року, з самого початку бойових дій на Сході України Артем Миколайович надає постійну допомогу продуктами харчування та необхідними для побуту бійців речами, - сказав голова ГО "Учасники АТО "ЩИТ" Павло Красноок. - Артема Рожка добре знають бійці в зоні АТО і дуже вдячні йому за підтримку.

Відзнаку прилуцькому депутату було вручено на заході з нагоди Міжнародного дня волонтера в селі Манжосівка. Саме туди були звезені продукти для військових, зібрані в селах Прилуцького району. Всі пакунки були освячені, завантажені в автомобілі, і вже відправилися на передову.

- Я щиро бажаю, щоб в Україні настав мир, щоб наші захисники якнайшвидше повернулися додому живими та неушкодженими, - сказав депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко. - І щоб ми разом допомагали школам, біліотекам, дитсадкам, розбудовували мирне життя.

Опубліковано в Новини

6 грудня 2017 року в Прилуках та Прилуцькому районі відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.

Опубліковано в Новини
П'ятниця, 08 Грудень 2017 13:05

Подарунки в зону АТО

До Дня Збройних Сил України в Прилуках відбулася акція із збору допомоги бійцям в зоні проведення АТО. Ініціатором акції виступила ГО «Учасники АТО «ЩИТ».

Опубліковано в Новини

1-3 грудня 2017 року за підтримки депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка дівоча команда з футзалу Прилуцької ДЮСШ взяла участь в Міжнародному турнірі з цього виду спорту, що проходив у Славутичі.

За чемпіонський титул змагалися шість команд, які представляли Литву та чотири області України. Серед них – лідери сучасного українського футболу, команди Конотопа та Славутича.

Першу гру прилучани провели з конотопцями.

- Дівчата дуже старалися, але витримати натиск таких грандів було надзвичайно складно, - розповідає тренер прилуцької команди Наталія Боярова.

Суддівська колегія гідно оцінила старання прилуцьких спортсменок: Вероніку Правдивець названо кращим гравцем турніру. Також тренери та головний суддя змагань відзначили, що рівень майстерності футболісток з Прилук зростає від гри до гри.

- Участь в міжнародному турнірі – це для нас вперше, - ділиться враженнями Наталія Боярова. – Дуже вдячні за таку можливість депутату Прилуцької ради Артему Рожку. Він постійно нас підтримує, і тільки завдячуючи Артему Миколайовичу, команда отримує можливість поїхати на змагання до інших міст. На міжнародному турнірі в Славутичі дівчата набули безцінного досвіду, і звісно ж, мають багато вражень від ігор та від спілкування зі спортсменками з міст України та Литви.

Наталія розповідає, що діти в Прилуцькій Дитячо-юнацькій школі дуже обдаровані й здібні, мають прагнення тренуватися та досягати високих результатів. Однак, в місті бракує умов для занять з футзалу, а ще – і це найголовніше – належної уваги влади до розвитку спорту в місті. Спортивна галузь Прилук тримається лише завдячуючи спонсорам та небайдужим людям. Саме їм спортсмени Прилук завдячують своїми досягненнями та можливістю виступати на змаганнях різних рівнів за межами міста.

Опубліковано в Новини
Страница 1 из 2

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація