Материалы отфильтрованы по дате: Травень 2018
Вівторок, 29 Травень 2018 10:49

Здійснено благоустрій двору

До депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка звернулися жителі одного з під’їздів будинку по вул. Костянтинівській, 109, з проханням встановити лавочки біля їхнього під’їзду та спиляти аварійні дерева на прибудинковій території.

Опубліковано в Новини

В травні поточного року в Києві проходив Всеукраїнський дитячий фестиваль мистецтв «Лавина талантів», який відкрив нових зірочок на мистецькому небосхилі України. Приємно, що призеркою одразу в двох номінаціях – хореографії та вокалі – стала прилуцька школярка Маша Анікіна. Дівчинка отримала можливість взяти участь у фестивалі та продемонструвати свої творчі здібності на всеукраїнській сцені завдячуючи підтримці депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка.

- Я люблю брати участь в конкурсах, знайомитися з учасниками з інших міст, ділитися тим, що вмію, - розповідає Маша. – Мріяла виступити в Києві, і отримала багато вражень. Сподобалася дружня атмосфера фестивалю, здавалося, що всі його учасники – друзі, яких знаю давно. Тому хвилювання минуло одразу ж після виходу на сцену. Я дуже щаслива, що гарно виступила і зайняла призові місця – це було несподівано, хоча й довго та ретельно готувалася до виступу і сподівалася на перемогу.

Маша стала третьою в змаганнях з вокалу та посіла друге місце в номінації «Хореографія» у складі танцювального колективу «Канон». І співам, і танцям, дівчинка вчиться в Прилуцькому Центрі творчості дітей та юнацтва, у викладачів Світлани Вовк та Оксани Пуць відповідно. Прилуцька школярка має ще й багато інших талантів: в тому ж ЦТДЮ опановує гру на гітарі та образотворче мистецтво, вироби з бісеру та рукоділля. Крім того, відвідує гуртки та студії з комп’ютерної графіки, театральної майстерності, поезії… Практично в усіх своїх захопленнях Маша досягає високих результатів, що засвідчують численні грамоти та дипломи. І при цьому дівчинка ще й на відмінно вчиться в школі!

- В нас родина вчителів, -- каже мама Маші, викладач музики та образотворчого мистецтва школи №14 Олена Анікіна. – Усіляко стараємося підтримувати творчі захоплення дітей – Марії та молодшого сина Григорія, всебічно розкривати їхні таланти. Намагаємося брати участь в мистецьких форумах, набувати досвіду. Від всієї нашої родини дякуємо Артему Рожку за те, що допоміг нам з поїздкою в Київ на Всеукраїнський фестиваль «Лавина талантів». Те, що робить Артем Миколайович, підтримуючи прагнення дітей і молоді до розвитку та самореалізації, дуже важливо. Адже це – майбутнє нашого міста.

Зараз Маша Анікіна закінчує 6-й клас школи №14 та мріє стати журналістом. А ще – прагне до нових висот, готується до участі в нових конкурсах і фестивалях. Так, дівчинка надала кілька своїх робіт на конкурс дитячого малюнка «Прилуки очима дітей», що проходить в місті за підтримки депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка. Хочеться щиро побажати цій талановитій прилучанці нових досягнень та перемог.

Людмила Смик

На фото: Маша Анікіна з мамою Оленою Борисівною та братиком Григорієм.

Опубліковано в Статті
Четвер, 24 Травень 2018 13:46

"Парад зірок" гімназії №5

23 травня 2018 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко побував на урочистому заході Прилуцької гімназії №5 "Парад зірок".

Це щорічне святкове дійство, в ході якого отримують нагороди переможці предметних олімпіад різних рівнів, спортивних та мистецьких заходів. Традиційно гімназія влаштовує великий концерт на сцені МБК та підбиває підсумки навчального року.

Артем Миколайович долучився до відзначення гімназистів, якими пишається навчальний заклад.

- В цій гімназії навчаються двоє моїх дітей, і я не з чуток знаю, наскільки талановиті там учні, потужний та професійний педагогічний колектив, -- поділився враженнями від "Параду зірок" Артем Рожко. - Підтвердження цьому – сьогоднішній урочистий захід, в ході якого було відзначено кращих з кращих. Дякую дирекції школи за пропозицію підтримати таку важливу подію в шкільному житті та за запрошення розділити це свято знань з гімназистами та вчителями.

"Парад зірок" гімназії №5 проводиться наприкінці навчального року і вже став традиційним.

Опубліковано в Новини
Четвер, 24 Травень 2018 13:40

Впевнено перемагаємо

19 травня у місті Вінниця другий рік поспіль відбулись змагання "GoldenHurdles".

Опубліковано в Статті
Вівторок, 22 Травень 2018 14:08

Ігри з піском і водою в НВК №15

21 травня 2018 року в наймолодшій групі Прилуцького навчально-виховного комплексу №15, де виховуються малюки віком 1-2 роки, розпочалася реалізація проекту «Від розвитку дитини – до розвитку країни». За підтримки депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка в приміщенні групи встановлені столики зі спеціальними ємкостями для води і піску.

Опубліковано в Новини
Субота, 19 Травень 2018 13:11

День науки в школі №6

В третю неділю травня традиційно відзначається День науки.

Опубліковано в Новини
Субота, 19 Травень 2018 13:10

За життя без сміття

15 травня 2018 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко підтримав цікаву й корисну ініціативу викладачів та учнів школи №6 – освітньо-екологічний проект із роздільного збору сміття «За життя без сміття».

Опубліковано в Новини

14 травня 2018 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко та представник ГО «Учасники АТО «ЩИТ» Володимир Рибальченко передали Українському Державному медико-соціальному Центру ветеранів війни медичне обладнання – аплікатори Ляпко, а також продукти харчування та спортивний інвентар: шахи, м’ячі, тенісні ракетки тощо. Госпіталь знаходиться в селі Циблі Переяслав-Хмельницького району на Київщині.

Опубліковано в Новини
Страница 1 из 3

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація