Сергій Маценко

Як директор Прилуцької Дитячо-юнацької спортивної школи, хочу висловити велику вдячність депутату Прилуцької міської ради Артему Рожку. Артем Миколайович вже не один рік опікується нашою ДЮСШ.

Зокрема, за його фінансової підтримки восени 2015 року були спиляні сухі та аварійні дерева по периметру стадіону, які становили реальну загрозу для відвідувачів та учасників спортивних заходів. Ця добра справа Артема Рожка стала подвійною допомогою нашому закладу: по-перше, зробила стадіон та прилеглу до нього територію безпечною, а по-друге, на кілька місяців забезпечила спортивну школу дровами для опалення. Коли в січні 2016 року при лютому морозі ДЮСШ ледь не залишилася без тепла, бо не було чим топити – Артем Миколайович знову прийшов на допомогу, організувавши транспорт для завезення дров.

 Прилуцька ДЮСШ та її вихованці відчувають постійну турботу і підтримку Артема Рожка. Артем Миколайович подарував нам сітки на ворота, міндобрива, волейбольну форму для команди дівчат. Завдячуючи йому, відремонтовано агрегат для косіння трави на стадіоні. І це – лише неповний перелік добрих справ, які робить Артем Миколайович для спортивного виховання молоді Прилук. 

Прочитано 5393 раз
Інші матеріали в цій категорії: « Ніна Кузнєцова Тетяна Рудько »

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація