Версія для друку

На святі в УТОСі

7 травня 2018 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко побував на урочистому заході в Прилуцькій територіальній організації УТОС – на запрошення членів організації. Захід був присвячений Дню пам’яті і примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Утосівці підготували великий концерт, в якому лунали пісні про Другу світову війну та уривки з художніх творів. З вітальним словом до присутніх звернулася голова Прилуцької ТПО УТОС Ніна Таран. Ніна Іванівна повідомила, що нинішній рік для УТОСу ювілейний – організація відзначає 85-річчя. В Прилуках його відзначать в міському будинку культури. Також Ніна Таран подякувала Артему Рожку за постійну допомогу, яку Артем Миколайович надає організації вже не один рік. Зокрема, кілька років поспіль коштом Артема Рожка сплачуються комунальні послуги приміщення УТОСу.

Депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко зазначає:

З утосівцями нас поєднує давня дружба: завжди намагаюся відгукуватися на звернення та підтримувати цю організацію; завжди із задоволенням буваю в стінах Прилуцького УТОСу, зустрічаюся з утосівцями, ціную щирість і талановитість цих людей з непростими долями.

З нагоди урочистостей 7 травня Артем Миколайович передав утосівцям смаколики до святкового столу.

Прочитано 802 раз