Версія для друку

Новорічні подарунки родинам Героїв

12 січня 2019 року родини загиблих та померлих учасників АТО Прилук і Прилуцького району отримали новорічні подарунки від депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка.

 

- Наприкінці грудня ми провели засідання правління ГО «Учасники АТО «ЩИТ», де вирішили звернутися по спонсорську допомогу для придбання подарунків для родин полеглих Героїв до Артема Рожка, - розповідає голова цієї громадської організації Павло Красноок. – Дуже вдячні Артему Миколайовичу за те, що він вже третій рік поспіль надає нашій ГО подарунки до Нового року, а також увесь цей час опікується прилуцькими атовцями та їхніми сім’ями, допомагає із вирішенням багатьох нагальних питань.

Під час зустрічі члени родин двадцяти одного Героя з Прилук і Прилуччини говорили про нагальні турботи та проблеми, з якими доводиться зіштовхуватися.

Звертаючись до присутніх, депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко наголосив.

- Я докладу всіх зусиль, аби допомогти вам у вирішенні озвучених питань та гарантую свою повну депутатську підтримку в усьому. Дякую вам, шановні, за ваших синів, батьків, братів, за їхній Подвиг в ім’я Незалежної України.

Зустріч з рідними Героїв АТО відбулася в Прилуцькій районній раді.

Прочитано 874 раз