Версія для друку

Кандидати – про бізнес

4 березня 2019 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко взяв участь в роботі форуму «Відповідальний діалог бізнесу та політиків» в Києві.

В ході форуму про своє бачення топ-10 пріоритетів бізнесу розповіли найрейтинговіші кандидати в Президенти України та їхні представники.

Зокрема, в панельних дискусіях виступили Андрій Садовий, Анатолій Гриценко, представники Петра Порошенка, Юлії Тимошенко, Володимира Зеленського, Олега Ляшка.

Підбиваючи підсумки заходу, Артем Рожко зазначив:

- Найважче було Ніні Южаніній, представниці Петра Порошенка. Їй довелося відповідати за всі прорахунки діючої влади.

Гарне враження справив Андрій Садовий. Відчувається, що він – людина справи. Досвід міського голови допомагає йому розуміти суть проблем, бачити їх «знизу» та шукати оптимальні шляхи для їх подолання.

Що ж стосується представника Володимира Зеленського, Олександра Данилюка – то він видався мені, як кажуть, «випадковою» людиною, говорив в загальних рисах, про все й ні про що.

Та як би там не було, на президентські вибори покладаємо багато надій. Потрібно нарешті забезпечити людям роботу в рідній країні, достойну оплату праці, розвиток економіки та ресурси для соціального благополуччя. І я впевнений, що підприємці мають відіграти у цьому процесі вирішальну роль.

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року.

Прочитано 805 раз