Версія для друку

Прилуцькі депутати врятували місто від ожеледиці

Лютнева негода стала справжнім випробуванням для Прилук. Снігопади та ожеледиця завдали чимало лиха жителям міста, особливо ж пригнічувало те, що комунальні підприємства жодним чином не реагують на стихію.

 

В неділю 14 лютого 2021 року група депутатів Прилуцької міської ради побували на КП «Послуга» і були вражені побаченим: спецтехніка простоювала, піщано-сольова суміш замерзла, а у працівників був вихідний день.

- Міська влада повністю самоусунулася від виконання своїх прямих обов’язків, - говорить депутат Прилуцької міської ради Олександр Прозур. – Ніхто й не збирався робити ніякі роботи з ліквідації наслідків негоди.

Зважаючи на критичну ситуацію в місті, того ж дня небайдужі депутати створили Штаб допомоги прилучанам, на гарячу лінію якого +380950067556 можуть звернутися всі, хто потребує допомоги.

Крім того, об’єднали зусилля та спрямували їх на боротьбу з ожеледицею. За власні кошти Артем Рожко залучив до посипання вулиць спецтехніку «Чернігівського Облавтодору»; Сергій Ткаченко забезпечив кілька машин суміші; Роман Гоголь супроводжував транспорт та контролював роботи.

За день 16 лютого, завдяки спільній роботі опозиційних депутатів, дороги Прилук стали набагато безпечнішими.

Прочитано 693 раз