Версія для друку

Госпіталь отримав допомогу з Прилук

В Державному медико-соціальному Центрі ветеранів війни на Переяславщині проходять лікування та реабілітацію учасники бойових дій, в тому числі й учасники АТО/ООС. Бійці з Прилук також відновлюють своє здоров’я в цьому госпіталі. Зокрема, зараз тут лікується четверо прилучан.

 

Вже не один рік цим медичним центром опікується депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко. Разом з Прилуцькою Спілкою Учасників АТО «Щит» Артем Миколайович по кілька разів на рік відвідує заклад з такою необхідною медикам і їхнім пацієнтам допомогою.

Ось і 6 вересня Державний медико-соціальний Центр ветеранів війни отримав з Прилук волонтерську допомогу: пральну машину, яку придбав для закладу Артем Рожко; а ще три телевізори, побутову хімію, канцтовари та господарчий інвентар – від побратимів зі Спілки учасників АТО «Щит».

- Ми вдячні прилучанам за постійну матеріальну та моральну підтримку, - каже завідуюча неврологічним відділенням Юлія Войцях. - Медичне обладнання, побутова техніка та необхідні речі, які ми отримали від Артема Рожка та Спілки учасників АТО «Щит» за ці роки, зараз дуже допомагають нам в роботі.

Прочитано 594 раз