Материалы отфильтрованы по дате: Грудень 2016

Напередодні Новорічних свят депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко отримав Подяку від командування 25-го Окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» - за постійну щиру та безкорисну допомогу у вирішенні проблемних питань грузинського легіону, що входить до складу батальйону.

Опубліковано в Новини
Опубліковано в ЗМІ

Депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко велику увагу приділяє вирішенню проблем мікрорайонів Прилук. Під його особливою опікою – мікрорайон Рокитний, жителі якого висловили Артему Миколайовичу високу довіру представляти їхні інтереси у Прилуцькій міській раді.

Опубліковано в Новини
П'ятниця, 23 Грудень 2016 02:00

Подарунки для дітей героїв

У світ чарівної казки запросив дітлахів Прилуцький міський будинок культури. 23 грудня 2016 року на його сцені відбулася новорічна дитяча вистава «Вперед до мрії! Хай щастить!»

Опубліковано в Новини

17-18 грудня 2016 року в місті Кобеляки (Полтавська область) відбувся перший відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд. За підтримки депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка в змаганнях взяла участь команда дівчат 2000 р.н. та молодші Прилуцької ДЮСШ.

Опубліковано в Новини

Днями прилуцький волонтер Руслан Ярошенко повернувся із зони проведення бойових дій на Сході України. Побував у селищі Новотроїцьке та Авдіївці.

Опубліковано в Статті
Опубліковано в ЗМІ
Четвер, 15 Грудень 2016 02:00

Підбили підсумки річної роботи

14 грудня 2016 року в мікрорайоні Рокитний відбувся звіт міського голови та депутатів Прилуцької міської ради. Захід пройшов згідно графіка звітів міського голови в мікрорайонах Прилук.

Найбільшу підтримку жителі мікрорайону Рокитний виявили своєму депутату Прилуцької міської ради Артему Рожку.

Опубліковано в Новини
Страница 1 из 2

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація