Материалы отфильтрованы по дате: Лютий 2019
Середа, 27 Лютий 2019 20:14

Ноутбук для школярів

27 лютого 2019 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко побував у Прилуцькій загальноосвітній школі №3 з подарунком – ноутбуком.

Минулого року Артем Миколайович подарував школі телевізор, який сьогодні допомагає школярам у навчанні.

Тепер же і ноутбук стане в нагоді для засвоєння нового матеріалу.

- Ми дуже вдячні за постійну підтримку Артему Рожку, - каже директор школи Олександр Самусенко. – Хотілося б, щоб всі депутати так піклувалися про свої мікрорайони, про заклади для дітей – то і виживати нам було б набагато легше.

Опубліковано в Новини

26 лютого 2019 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко взяв участь в засіданні виконкому, при розгляді питання щодо затвердження нової схеми автобусних маршрутів.

Нову схему розробили фахівці Харківського Національного автомобільно-дорожнього університету. Вона внесена на розгляд виконкому Прилуцької міської ради повторно, оскільки при першому розгляді виникло чимало зауважень.

- Наша депутатська комісія, що опікується питаннями транспорту, дуже ретельно вивчила це питання і розробила кілька пропозицій, - зазначив Артем Рожко. - Мушу відзначити, що жодна з них не була доведена членам виконкому доповідачем – заступником міського голови Олександром Сивенком.

Пропозиції постійної депутатської комісії з питань побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, підприємництва, транспорту, яку очолює Артем Миколайович, були ним озвучені на засіданні виконкому.

Зокрема, пропонується збільшити кількість автобусів до дитячої лікарні, аби до неї можна було доїхати з різних мікрорайонів міста; облаштувати кілька автобусів для потреб людей з обмеженими фізичними можливостями – для цього провести аудит: в якому районі найбільше така категорія населення користувалася б громадським транспортом.

Також Артем Рожко запропонував міській владі оприлюднити альтернативний варіант схеми автобусного руху, розроблений в Прилуках, оскільки нова схема майже така ж, як і була досі.

За рішенням виконкому, відмінності торкнуться лише кількох автобусів: №21 та №26 продовжать рух до магазину «Космос», №26 фактично дублюватиме 21-й, з тією різницею, що ходитиме по вул. Житній, а не по Перемоги; дещо зміниться шлях курсування маршруту №3 «Івушка-АТП 17406».

Озвучені Артемом Рожком пропозиції мають бути внесені на розгляд виконкому міської ради в травні 2019 року.

Опубліковано в Новини

22 лютого 2019 року Прилуцькому Центру науково-технічної творчості молоді проведено новий швидкісний інтернет.

Такий подарунок для закладу зробив депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко.

Якісний інтернет був необхідним для трьох з половиною сотень дітлахів, котрі займаються в одинадцяти різноманітних гуртках ЦНТТМ.

Коли в січні 2019 року депутати Прилуцької міської ради проголосували за відкриття в закладі гуртка робототехніки, проблема інтернету ще більш загострилася.

Директор ЦНТТМ Ігор Фроленко розповідає:

- Інтернет в Центрі ледь жеврів, працював з величезними перебоями та постійно зникав. Ми дуже раділи відкриттю нового гуртка, але без надійного інтернету працювати в ньому було б дуже важко. Тому я звернувся до Артема Рожка з проханням про допомогу.

Артем Миколайович скористався можливістю підтримати талановитих дітей – профінансував проведення інтернету закладу.

26 лютого 2019 року депутат особисто побував у ЦНТТМ, щоб перевірити якість роботи.

- Я на власні очі переконався, наскільки важливим є доступ до всесвітньої мережі в подібних закладах, - ділиться враженнями Артем Рожко. - Наші діти моделюють, малюють, фотографують разом зі своїми однолітками з різних куточків землі, вчаться на кращих світових прикладах!

А ще маленькі прилучани дуже талановиті. Юні учасниці гуртка з виготовлення сувенірів на знак подяки підготували для Артема Миколайовича чудовий сюрприз – сувеніри на щастя.

Відтепер перед Центром науково-технічної творчості молоді відкриваються нові можливості для розвитку талантів та здібностей прилуцьких школярів.

Опубліковано в Новини

22 лютого 2019 року Прилуцькому Центру науково-технічної творчості молоді проведено новий якісний Інтернет.

Опубліковано в Проекти
Неділя, 24 Лютий 2019 11:01

Змагаються шахісти

23 лютого 2019 року в Прилуках відбувся міжобласний шаховий турнір, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Опубліковано в Новини
Неділя, 24 Лютий 2019 10:46

Гра-тренінг "Кешфлоу"

22-23 лютого 2019 року за ініціативи та спонсорської підтримки Благодійного фонду Артема Рожка в Прилуках пройшли тренінги з фінансової грамотності для старшокласників.

Опубліковано в Проекти
Неділя, 24 Лютий 2019 09:59

«Грошовий потік» в Прилуках

Розрахуватися за кредит та відкрити власну справу; забезпечити фінансову стабільність багатодітної родини на зарплату продавця-консультанта – ці зовсім не дитячі завдання намагалися вирішити старшокласники Прилуцької гімназії №1 ім. Г. Вороного в ході тренінгу 23 лютого 2019 року.

Опубліковано в Статті
Страница 1 из 2

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація