Материалы отфильтрованы по дате: Червень 2020
27 червня 2020 року розпочався чемпіонат Чернігівської області з футболу. В першій грі команда «Олімпік» (Прилуки) на своєму полі приймала команду Ніжина. Вже другий сезон поспіль «Олімпік» виступає за підтримки підприємця Артема Рожка.
Опубліковано в Новини

20 червня 2020 року в Чернігові відбулася конференція партії «Рідний дім». Провів її лідер партії Владислав Атрошенко.

В конференції взяли участь депутати усіх рівнів, очільники міст та ОТГ Чернігівщини, представники бізнесу.

Прилуки на конференції представляв депутат міської ради Артем Рожко.

Опубліковано в Новини
Четвер, 04 Червень 2020 17:13

Агроколедж захищений від пожеж

Прилуцький агротехнічний коледж тепер оснащений за всіма протипожежними вимогами, найкраще за всі навчальні заклади міста! вій внесок у справу зробив підприємець і депутат міськради Артем Рожко.

Опубліковано в Новини

Комунальне підприємство «Прилукитепловодопостачання» заявляє про те, що через борги населення наступний опалювальний сезон опинився під загрозою. Я передбачав таку ситуацію ще на початку карантину.

Опубліковано в Статті

З початку карантину команда Артема Рожка безкоштовно забезпечує захисними масками населення Прилук. Маски передали до Центральної міської лікарні, до соціальних установ і організацій: міського територіального центру, ТО УТОС та ТО УТОГ, організації молодих інвалідів «Фенікс», а ще – відправили в зону ООС та щодня роздають прилучанам в магазинах «Ситий тато».

Опубліковано в Новини

Зрозуміло, що грошей через карантин у місті та в прилучан стало менше. І саме тому ще в березні я пропонував переглянути міську програму економічно-соціального розвитку, а кошти, які вивільняться, направити на жителів нашого міста.

Опубліковано в Статті

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація