Материалы отфильтрованы по дате: Вересень 2020

25 жовтня в Україні пройдуть місцеві вибори. Прилуки мають перспективу обрати цього дня професійного, енергійного та налаштованого на плідну і продуктивну роботу міського голову – Артема Рожка.

Опубліковано в Статті
Середа, 30 Вересень 2020 11:13

З Всеукраїнським Днем бібліотек!

Сьогодні – Всеукраїнський День бібліотек, свято всіх хто любить книгу і хто пов’язав з нею свою професійну діяльність.

Опубліковано в Новини
Середа, 30 Вересень 2020 10:47

Флешмоб з прибирання

З ініціативи кандидата в депутата міського голови Прилук та політичної партії «Рідний дім» розпочався флешмоб з прибирання міста.

Першу локацію обрано за пропозицією Віталія Шкурата, кандидата в депутати Прилуцької міської ради від «Рідного дому».

26 вересня 2020 року прибирали територію між військовими містечками №12 і №17.

Акцію підтримали місцеві мешканці, котрі проживають поряд.

Люди розповідають, що з прибиранням даної території проблеми були завжди, часто вони змушені власними силами наводити лад на цій ділянці.

По завершенні акції Артем Рожко передав флешмоб з прибирання Прилук місцевій політичній силі «Європейська солідарність».

Опубліковано в Новини
Вівторок, 22 Вересень 2020 10:29

Фігурна стрижка дерев

За фінансової підтримки Артема Рожка 12-13 вересня 2020 року в парку ЦТДЮ виконана фігурна стрижка екзотичних насаджень, деревам надано привабливих форм. Роботи здійснив топіаріус Сергій Погуляєв. Артем Рожко переконаний: парк ЦТДЮ – це тільки початок. Всі парки міста мають виглядати так само гарно і охайно.

Опубліковано в Проекти
Вівторок, 22 Вересень 2020 10:21

Екскурсії до Чернігова

У вересні 2020 року Артемом Рожком започатковані екскурсії прилучан до Чернігова. Вони проходять за фінансової підтримки Артема Миколайовича і є безкоштовними для екскурсантів.

Поїздки відбуваються щотижня, на вихідних. Всі, хто побував на екскурсії, відзначають стрімкий розвиток Чернігова за кілька останніх років – період роботи міського голови Владислава Атрошенка.

Опубліковано в Проекти
Вівторок, 22 Вересень 2020 09:45

Для безпечних чергувань

17 вересня рятувальна служба України відзначає своє професійне свято.

Опубліковано в Новини
Понеділок, 21 Вересень 2020 11:16

Школярам – по телевізору!

Три класи в двох школах Прилук розпочали навчальний рік з новенькими телевізорами. Придбати їх допоміг депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко. Артем Миколайович постійно опікується потребами навчальних закладів, бо розуміє: якісна освіта дітей сьогодні – це перспективне й розвинуте місто завтра.

Опубліковано в Статті

15 вересня в Чернігові відбувся з’їзд політичної партії «Рідний дім». В його роботі взяли участь лідер партії, міський голова Чернігова Владислав Атрошенко, представники партійних осередків Чернігівщини. Прилуки були представлені делегацією міської команди «Рідного дому». Владислава Атрошенка висунули як кандидата на посаду міського голови Чернігова від політичної партії «Рідний дім». Також політична сила визначилася з виборчими списками до Чернігівської обласної й міської рад, затвердила кандидатури на голів ОТГ та міських голів міст обласного значення.

Кандидат на посаду міського голови Прилук від політичної партії «Рідний дім» - Артем Рожко.

Опубліковано в Статті
Страница 1 из 2

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація