Материалы отфильтрованы по дате: Лютий 2021

20 лютого 2021 року в Прилуках розпочався збір підписів прилучан, які вважають неефективною роботу міського голови і її команди. Підпис можна поставити в наметах політичної сили «Рідний дім».

Опубліковано в Новини

Міський голова Прилук Ольга Попенко знову протягує антинародний бюджет, де ні копійки не закладено на конкретне покращення життя прилучан. Натомість мільйони гривень в міському бюджеті-2021 розписані на утримання сумнівних структур та відверте відмивання грошей!

Опубліковано в Статті

Лютнева негода стала справжнім випробуванням для Прилук. Снігопади та ожеледиця завдали чимало лиха жителям міста, особливо ж пригнічувало те, що комунальні підприємства жодним чином не реагують на стихію.

Опубліковано в Новини

Сьомий рік триває війна на Сході України. І з тих пір не припиняється допомога Артема Рожка Український армії.

Опубліковано в Новини
Четвер, 11 Лютий 2021 15:53

Сесію раптово відмінили

На 11 лютого 2021 року була оголошена сесія Прилуцької міської ради, на якій депутати мали прийняти бюджет та низу цільових програм на поточний рік.

Опубліковано в Новини
Вівторок, 09 Лютий 2021 15:33

В ефірі ТІМ-FM

9 лютого 2021 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко став гостем програми «Бекстейдж» на радіо ТІМ- FM.

Опубліковано в Новини
Понеділок, 08 Лютий 2021 15:12

ОСББ отримають свої гроші

Артем Рожко разом з опозиційними депутатами Прилуцької міської ради 8 січня змусили міського голову Ольгу Попенко виконати свою обіцянку та додати обіцяне фінансування трьом об’єднанням співвласників багатоповерхових будинків на заходи з енергозбереження, які вони здійснюють за європейською програмою ПРООН.

Опубліковано в Новини

2 грудня 2021 року депутати Прилуцької міської ради в прямому ефірі телеканалу КРТ звернулися до Президента України Володимира Зеленського, Генерального прокурора Ірини Венедиктової, Міністра внутріішніх справ Арсена Авакова.

Опубліковано в Новини

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація