Пройшло спільне засідання постійних депутатських комісій

17 грудня відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому депутати розглянули понад два десятки питань порядку денного 4-ї сесії Прилуцької міської ради. Зокрема, одностайно були погоджені питання «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку на 2016 рік» та «Про бюджет міста на 2016 рік», «Про затвердження Положення про онлайн трансляцію засідань сесії міської ради», а також звільнення від батьківської плати за харчування дітей із сімей учасників АТО.

 

 

Широке обговорення викликала інформація директора КП «Прилукитепловодопостачання» Андрія Гавриша про те, що відтепер всі кошти з прибутку підприємства спрямовуватимуться на встановлення теплових лічильників на житлових багатоповерхівках, яку він повідомив у ході розгляду питання про погодження Інвестиційної програми цього підприємства на наступний рік.

Коментуючи таке рішення КП «Прилукитепловодопостачання», депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко зазначив: «З одного боку це добре, бо прилучани зможуть сплачувати за фактично спожите тепло. Але це не вирішить основної проблеми – належного забезпечення теплом квартир прилучан, а також подачі гарячої води влітку. Крім того, виникає ще одна проблема: комунальне підприємство може збанкрутувати через недоотримання коштів. Вже зараз «Прилукитепловодопостачання» має значні борги, через які відключають газ (і як наслідок – влітку немає гарячої води). А якщо люди платитимуть за Гігакалорії, то заборгованість ще більш зросте. І де ми опинимося влітку 2016-го?
Вважаю, що депутам потрібно було викласти програму збереження підприємства. Інвестиційна програма мала бути розроблена в першу чергу для виведення підприємства з боргової ями і надання нормальних послуг населенню Прилук», - сказав Артем Рожко.

Також до порядку денного чергової сесії міськради внесено питання «Про результати розгляду запиту депутата міської ради Рожка А. М. щодо розгляду на черговій сесії міської ради питання надання дозволів на встановлення індивідуального опалення». Міський голова Ольга Попенко повідомила, що Прилуцький суд відмінив дозвіл на встановлення індивідуального опалення в квартирах прилучан, однак наразі Прилуцька міська рада підготувала апеляційну скаргу до суду вищої інстанції.

Прочитано 1354 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація