За ініціативи Артема Рожка депутати вивчають роботу КП "Прилукитепловодопостачання"

На четвертій сесії Прилуцької міської ради депутат Артем Рожко порушив питання подальшої роботи КП «Прилукитепловодопостачання». На базі цього міський голова дала доручення створити робочу групу, перше засідання якої відбулося 13 січня 2016 року.

На засіданні порушувалося питання встановлення індивідуального опалення. Зокрема, йшлося про прийнятий у 2013 році перспективний план розвитку системи теплозабезпечення міста Прилуки (енерго- та екологоефективна схема постачання), який передбачає дві головні цілі: економію енергоресурсів для підприємства «Прилукитепловодопостачання» та надання якісної послуги жителям Прилук.

Коментуючи підсумки роботи, депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко зазначив: «На мою ж думку, які б перспективні плани в нас не були, сьогодні людям важлива перш за все, економія не для підприємства, а для себе, щоб у квартирах було тепло, щоб влітку подавалася гаряча вода. Прилучани мають право отримувати якісну послугу завжди, не залежно від пори року та температури повітря на вулиці».

На засіданні робочої групи було прийнято рішення вивчити перспективний план розвитку і на наступному тижні зібратися знову.

Прочитано 1398 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація