Артем Рожко отримав відповідь щодо результатів діяльності робочої групи з питань теплопостачання

Як вже повідомлялося, за ініціативи депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка було утворено робочу групу задля вивчення роботи КП «Прилукитепловодопостачання» та можливостей його розвитку згідно Перспективного плану розвитку системи теплопостачання м. Прилуки.

На своєму засіданні 20 січня 2016 року робоча група обговорювала питання встановлення індивідуального опалення в квартирах міських багатоповерхівок.

Днями Артем Рожко отримав відповідь за підписом міського голови щодо результатів діяльності робочої групи. У ній, зокрема, зазначається, що «оскільки, відповідно до статті 7 Закону України «Про теплопостачання», одним із основних напрямків розвитку теплопостачання є розроблення та реалізація схем теплопостачання міст на основі оптимального поєднання централізованих та автономних систем теплопостачання, в першу чергу необхідно направити зусилля на відключення від мереж централізованого опалення і переведення на індивідуальне опалення будинків, які передбачені схемою теплопостачання. Так, на даний час у Міністерстві екології та природних ресурсів перебуває на розгляді проект з реконструкції котельні по вул. Саксаганського, 9-а, який планується реалізувати за рахунок коштів Кіотського протоколу. Оптимально, Перспективним планом передбачено, що частину будинків (10 шт.), які опалюються від даної котельні, необхідно перевести на індивідуальне опалення».

Детально ознайомитися з документом можна за двома цими посиланнями: аркуш 1; аркуш 2.

Прочитано 1393 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація