Артем Рожко привітав жінок УТОСу

3 березня 2016 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко завітав до Прилуцької територіальної організації УТОС, аби привітати жінок зі святом 8 Березня.

Депутатська діяльність Артема Рожка має вагому соціальну складову: під його постійною опікою – люди з обмеженими фізичними можливостями, інші незахищені верстви населення.

«Ми дуже вдячні Артему Миколайовичу за те, що він так про нас піклується, допомагає з оплатою комунальних послуг, - каже голова Прилуцької ТО УТОС Ніна Таран. – Завдяки Артему Миколайовичу у нас є тепло, світло, сплачуємо за газ і телефон. По нинішніх цінах це дуже велика допомога. До нашої територіальної організації входять люди зі Срібного, Варви, Талалаївки, Прилуцького району. І буваючи у Прилуках в холодну пору року, заходять до нашого приміщення погрітися. Для всіх нас це дуже важливо. Низький уклін Вам, Артеме Миколайовичу і велика дяка від всіх утосівців».

Цього разу Артем Рожко теж приїхав до УТОСу не з порожніми руками: привіз смаколики, чай та каву до святкового столу.

Утосівці щиро зустріли почесного гостя, подарували великий концерт, в якому взяли участь талановиті учасники організації.

Прочитано 1283 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація