Коли б не звернулися до Артема Рожка – завжди допомагає

Прерогативою у депутатській діяльності депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка є турбота про соціально незахищені верстви населення. Одна з установ, які постійно відчувають дбайливу опіку Артема Миколайовича, - спеціальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-інтернат.

Депутат щиро переймається проблемами цієї школи, де навчаються дітки з особливими потребами, навідується туди з солодощами та подарунками. Свого часу придбав та подарував два пилососи для прибирання спальних приміщень, іншого разу – тумбочки для дитячих кімнат. Ці меблі, до речі, для зручності дітей зробили за спеціальним замовленням, потрібних розмірів.

А нещодавно директор спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-інтернату Володимир Крамаренко знову зайшов до громадської приймальні Артема Рожка, аби подякувати за допомогу. «Хочемо поробити алейки перед закладом, - ділиться планами Володимир Михайлович. – Треба покласти 30 метрів бордюр, попросили Артема Миколайовича допомогти. Він одразу ж відгукнувся на наше звернення, надав необхідні кошти. Скільки разів зверталися до Артема Рожка – завжди нам допомагає. Дуже добре, що є в Прилуках депутати, яким дійсно близькі проблеми простих людей, і особливо – дітей».

Невдовзі на подвір’ї школи-інтернату розпочнуться роботи з облаштування алей. Заклад благоустроюється та оновлюється завдяки дієвій допомозі Артема Рожка та небайдужих громадян Прилук.

Прочитано 1271 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація