Весняний Кубок КВН поїхав з Прилук до Сум

16 квітня 2016 року у Прилуках знову розгорнулося свято гумору та сміху – весняний Кубок КВН. Генеральним спонсором змагань веселих і найкмітливіших вже вдруге виступив депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко.

На сцені міського будинку культури свою майстерність та креатив продемонстрували десяток команд з різних міст України: Києва, Ірпеня, Сум, Чернігова, Ніжина. Чотири команди представляли Прилуки – це стало рекордом КВН-ліги!

Більше двох годин у залі не змовкав сміх, не стихали аплодисменти. І новачки, й досвідчені кавеенщики змагалися на рівних.

Головний приз змагань – весняний Кубок КВН – дістався команді «Гостиница 72» з міста Суми. Її гравці поділилися враженнями від перемоги: «Ми дуже задоволені результатом і щиро вдячні Генеральному спонсору КВН Артему Рожку за те, що він підтримує молодіжний рух. Приємно, що створюються нові команди, і в Лігу КВН приходить молодь. Сьогодні було непросто виграти, адже всі команди доволі сильні, та ми змогли вибороти перемогу, і це дуже радує».

Отже, весняний Кубок КВН «Гостиница 72» повезла до Сум. А натомість залишила прилучанам гарний настрій та великий заряд позитиву.

Прочитано 1265 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація