Артем Рожко добився індивідуального опалення для прилучан

28 квітня 2016 року на 10-й сесії Прилуцької міської ради сьомого скликання депутати більшістю голосів дозволили встановлення індивідуального опалення в квартирах багатоповерхових будинків Прилук. Цей проект рішення підготував та подав на розгляд сесії депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко.

 

«Цей проект рішення я подав два тижні тому, - розповідає Артем Миколайович. - Він був розглянутий на засіданні профільної комісії, однак на сесію його не винесли. Як з’ясувалося, таке рішення прийняв одноосібно секретар міської ради Анатолій Шамрай. Більше того, він вирішив не виносити на сесію ще один проект рішення, який пройшов розгляд спільного засідання постійних депутатських комісій. За три каденції депутатської діяльності я вперше став свідком ситуації, щоб подані депутатами на сесію проекти не вносилися на пленарні засідання, а осідали у секретаря ради!
Тим не менш, більшість депутатів проголосували за те, щоб мій проект рішення по індивідуальному опаленню включити до порядку денного. І згодом, після обговорення, рішення було ухвалене 20-ма депутатськими голосами».
Отже, депутати дали зелене світло індивідуальному опаленню в Прилуках. Після того, як сесійне рішення підпише міський голова, воно вступить в силу. І всі прилучани, які потребують індивідуального опалення, зможуть його встановити.

Прочитано 1335 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація