Прилуцькі депутати вимагають звіту секретаря ради

19 травня 2016 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому депутати розглянули питання порядку денного наступної, 12-ї сесії Прилуцької міської ради, що відбудеться 26 травня.

Загалом у проекті рішення значилося десять питань, та насправді їх виявилося набагато більше: говорили і про якість дорожнього ремонту, що наразі триває у Прилуках, і про муніципальну поліцію, вже вкотре відзначаючи мізерну результативність її роботи.

Також прозвучала пропозиція на наступній сесії заслухати звіт секретаря міськради Анатолія Шамрая.

Депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко так прокоментував це питання: «На роботу Анатолія Шамрая депутати мають багато нарікань: сесії непідготовлені, документи достатнім чином не опрацьовані, проекти рішень, які були розглянуті в комісіях, не вносяться на пленарні засідання сесій. Сьогодні знову підняли питання по одному з таких проектів – щодо сортування твердих побутових відходів на міському сміттєзвалищі. Місяць тому воно було розглянуте та обговорене на спільному засіданні постійних депутатських комісій, однак Анатолій Шамрай далі не дав йому ходу. На минулу сесію той проект рішення не потрапив, не знайшли його сьогодні депутати й у порядку денному наступної сесії. І так – щоразу. Чи не кожна сесія починається з претензій до секретаря ради: то не допрацьовує, то не добачає, то приховає, то не вистачає...Побачимо, чи міський голова внесе в порядок денний сесії цей проект рішення», - сказав Артем Миколайович.

Прочитано 1290 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація