Підбито підсумки ремонту доріг в Прилуках

29 вересня 2016 року відбулася чергова сесія Прилуцької міської ради, яка розглянула близько двадцяти питань порядку денного.

З-поміж інших, депутати заслухали звіт голови тимчасової контрольної комісії з ремонту доріг Миколи Рожка про діяльність комісії упродовж ремонтного періоду, що тривав усю теплу пору року.

Микола Рожко детально зупинився на зауваженнях та пропозиціях щодо подальшої роботи дорожніх працівників. Так, пропонувалося на наступний рік заздалегідь затвердити заходи з ремонту та благоустрою; активніше залучати до благоустрою власників прилеглих будівель та споруд; розробити форму технологічних карт до початку робіт та вимоги до виконавців щодо наявності спеціалізованої техніки тощо.

Також зазначалося, що було не враховано ряд робіт, які передбачає капітальний ремонт (асфальтування зупинок і місць для паркування, підняття люків, вирівнювання бордюр і т.п.), а на вулицях, де ремонт виконувався частково, роботи здійснено не в повному обсязі.

Після обговорення депутати взяли до відома звіт голови комісії, направивши зауваження посадовцям, відповідальним за їх виконання.

Роботу тимчасової контрольної комісії з ремонту доріг наразі призупинено.

Прочитано 1244 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація