На спільному засіданні постійних депутатських комісій

21 жовтня 2016 року на спільному засіданні постійних депутатських комісій депутати Прилуцької міської ради розглянули 17 питань порядку денного чергової 18-ї сесії.

 

На кількох пунктах зупинилися детально.

Зокрема, представник муніципальної поліції презентував зображення зимового одягу для співробітників підрозділу та запропонував міській раді придбати їм теплі куртки та брюки, вартість яких становить 1100 грн. та 900 грн. відповідно.

Два питання стосувалося збільшення статутного фонду комунальних підприємств. У КП «Міськсвітло» він збільшується на 214 тис.грн. – на цю суму будуть закуплені лампи для освітлення мікрорайонів Рокитний та Заудаївський; в КП «Прилукижитлобуд» - на 44 тис. грн. Ці кошти були виділені підприємству на минулій сесії на встановлення лічильників. Як повідомив директор підприємства В’ячеслав Сивенко, лічильники вже закуплені та встановлені. Тепер «Прилукижитлобуд» займається перекриттям дахів, вже перекрито 10 тис. квадратних метрів. «З понеділка починаємо покривати шифером. Перший будинок – по вул. 18 Вересня, 31», - пообіцяв посадовець.

Також на засіданні йша мова про нові міські проекти: присвоєння назв вулиць нещодавно сформованій новій вуличній мережі Прилук, та встановлення в парку ЦТДЮ пам’ятника легендарному керівнику циркової студії «Удай» Олександру Грузину, цим проектом зараз займається вихованець вчителя – всесвітньо відомий цирковий артист Віктор Кі.

18 сесія Прилуцької міської ради сьомого скликання відбудеться 28 жовтня 2016 року.

Прочитано 1226 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація