Прилуцький міський будинок культури оновився завдячуючи Артему Рожку

Восени 2016 року за фінансової підтримки депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка встановлені нові двері на службовому вході Прилуцького міського будинку культури.

До придбання та встановлення дверей також долучився Олександр Руденко.

Обіцянку встановити нові двері службового входу МБК Артем Рожко дав ще минулої осені, напередодні місцевих виборів. І стримав своє слово, адже благодійна діяльність Артема Миколайовича не залежить від передвиборчої кампанії, а триває постійно. Депутат допомагає багато і часто як бюджетним та соціальним організаціям та установам, так і жителям Прилук, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Прилуцький міський будинок культури вже не вперше відчуває турботу Артема Рожка: у травні поточного року Артем Миколайович підтримав ініціативу директора МБК Артема Аніщенка з виготовлення вуличних еко-меблів для паркової зони закладу та з поточного ремонту танцмайданчику.

Благодійну підтримку Артем Миколайович надає також заходам, що проходять у стінах МБК. Нещодавно на сцені будинку культури відбулося яскраве шоу за участю Віктора Кі та артистів Цирку дю Солей – про те, щоб його побачили діти соціально незахищених категорій, подбав Артем Рожко. Коштом Артема Миколайовича були закуплені квитки для учнів Удайцівського реабілітаційно-навчального центру. Депутат також допоміг артистам шоу з поселенням в готелі та профінансував їхнє проживання. Благодійна допомога Артема Миколайовича відзначена Подякою Віктора Кі та благодійного фонду «Мистецтво-дітям».

Протягом тривалого часу Артем Рожко є Генеральним спонсором КВН-ліги в Прилуках. За підтримки Артема Миколайовича відбулися змагання на Зимовий, Весняний та Осінній Кубки КВН, а також фінал КВН-ліги 19 листопада 2016 року, що пройшов за участю кращих команд України.

Прочитано 1444 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація