Подарунки для дітей героїв

У світ чарівної казки запросив дітлахів Прилуцький міський будинок культури. 23 грудня 2016 року на його сцені відбулася новорічна дитяча вистава «Вперед до мрії! Хай щастить!»

 

Серед її маленьких глядачів була особлива категорія – діти учасників антитерористичної операції на Сході України.

Про те, щоб захід дійсно подарував їм новорічний настрій, попіклувалися голова громадської організації «Учасники АТО «Щит» Павло Красноок і депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко.

За фінансування Артема Миколайовича було придбано 160 новорічних подарунків для всіх дітей учасників бойових дій ГО «Щит» з Прилук та Прилуцького району.

- З Артемом Рожком ми підтримуємо давні тісні стосунки, - розповідає Павло Красноок. – Разом реалізуємо в Прилуках такі масштабні проекти як День Патріота та створення музею АТО, а також вже втілили в життя багато інших справ та працюємо над новими. Від імені всіх учасників бойових дій на Сході України хочу висловити велику вдячність Артему Миколайовичу за його постійну допомогу нашим бійцям, підтримку ГО «Щит» та родин учасників АТО. От і в ці передноворічні дні я звернувся до Артема Миколайовича з ініціативою придбати солодкі подарунки для всіх дітей учасників нашої організації. Артем Миколайович одразу ж відгукнувся. Ці подарунки – яскраві, смачні – дуже прийшлися до вподоби дітям, додали їм відчуття свята.

- Учасники АТО – це особлива категорія, - каже депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко – Вони – справжні герої сьогодення, адже завдяки цим людям ми маємо можливість жити мирним життям у своєму рідному місті. Тому, коли мова заходить про допомогу бійцям чи їх рідним, я роблю все можливе, аби допомогти. Приємно, що казкова вистава та новорічні подарунки дітям сподобалися, а їхнім батькам додали святкового настрою. Щиро зичу, щоб наступний рік був мирним і спокійним для всіх нас.

Так, завдячуючи людській увазі та доброті, ці передноворічні дні стали чарівнішими та радіснішими для 160-ти дітей з Прилук і Прилуцького району – дітей, чиї батьки зі зброєю в руках відстоюють незалежність та цілісність України.

Прочитано 1168 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація