Подяка за щиру й безкорисливу допомогу

Напередодні Новорічних свят депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко отримав Подяку від командування 25-го Окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» - за постійну щиру та безкорисну допомогу у вирішенні проблемних питань грузинського легіону, що входить до складу батальйону.

 

Почесну відзнаку Артему Миколайовичу привезли волонтери зі Світлодарської дуги, а саме, Троїцького, що на Луганщині.

«Дякуємо за турботу, яка надихає на перемогу, за щиру віру в солдатів Української армії», - йдеться в тексті Подяки.

З перших днів бойових дій на Сході України Артем Рожко допомагає українським бійцям, передаючи в зону АТО продукти харчування, товари першої необхідності, пальне, «буржуйки» та необхідні у побуті речі. Постійну підтримку депутата відчуває й грузинський легіон, що пліч-о-пліч з українцями протистоїть путінській агресії.

За свою волонтерську діяльність Артем Миколайович удостоєний державних відзнак – його нагороджено трьома медалями: «За гідність та патріотизм», «Сильному духом» та «За жертовність і любов до України», яку отримав з рук Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Також Почесні Грамоти та Подяки Артему Рожку неодноразово передавали з передової українські бійці, котрі нині відстоюють мир та незалежність України.

Прочитано 1157 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація