Прилучани вибороли срібло Кубку України

На початку 2017 року в місті Городенка Івано-Франківської області проходили змагання на Кубок України з футзалу серед юнаків 2009 року народження. Завдяки меценатській допомозі депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка у змаганнях взяли участь юні футболісти з Прилук (тренер Дмитро Мотрич).

 

За чемпіонський титул на Івано-Франківщині змагалося сім команд. Крім прилучан та місцевих команд, були представники Києва, Ілічівська, Христинівки (Черкаська обл.) та Івано-Франківська.

Змагання виявилися напруженими, адже кожна з команд докладала усіх зусиль до успіху. Прилуцькі футболісти виступили гідно, обігравши чотирьох своїх суперників та завершивши один матч внічию. Поступилися лише чемпіонам – команді з Христинівки.

У підсумку наші юні земляки вибороли друге місце.

«Від імені гравців команди, їхніх батьків і тренера щиро дякую депутату Прилуцької міської ради Артему Рожку, - каже мама футболіста Марина Соколенко. – Підтримка Артема Миколайовича дуже важлива для наших дітей, адже допомогла їм спробувати свої сили у змаганнях такого високого ґатунку і відчути радість успіху».

Прочитано 1373 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація