Артем Рожко допоміг придбати ліки для школи-інтернату

Прилуцька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів постійно відчуває турботу та підтримку депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка.

 

Коли б ми не звернулися до Артема Миколайовича, він завжди допомагає, - каже директор закладу Володимир Крамаренко.

А звертатися доводиться нерідко, навіть за найнеобхіднішими речами: чи то за фарбою, чи за матеріалами для ремонту, чи за новими меблями для малечі, чи за сприянням у виконанні робіт. Адже в складних умовах сьогодення закладу виживати непросто.

Днями Артем Рожко допоміг інтернату вирішити ще одну нагальну проблему: придбати ліки для дітей.

Нам потрібні антибіотики, противірусні препарати та ще ряд надзвичайно важливих на сьогодні лікарських засобів, - ділиться медсестра школи-інтернату Наталія Бадай. – Бюджетних призначень немає на два місяці, а хвороба ж не питає. В разі необхідності маємо бути готовими надати нашим учням медичну допомогу, тим більше що надворі холодна пора року. Тому звернулися до депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка, і він одразу ж відгукнувся. Ми дуже вдячні Артему Миколайовичу за його турботу про наших вихованців, за небайдужість до їхнього здоров’я і до наших проблем. Крім ліків, Артем Миколайович профінансував і придбання двох бактерицидних ламп, які вкрай необхідні для обробки приміщень, де перебувають школярі.

Тож завдячуючи Артему Рожку, тепер Прилуцька загальноосвітня школа-інтернат забезпечена необхідними лікарськими препаратами, а отже, здоров’я школяриків – у безпеці.

Прочитано 1215 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація