Прилуки починають працювати в «Розумній раді»

21 лютого 2017 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко взяв участь у спільному засіданні постійних депутатських комісій.

 

Перед початком засідання до депутатів звернулися представники міжнародного проекту NEFCO, що наразі реалізується в Прилуках. Зокрема, із залученням фінансування проекту планується здійснити заходи з термомодернізації та заміни інженерного обладнання ДНЗ №19, шкіл №2 і №13, а також реконструювати вуличне освітлення у мікрорайонах міста.

У ході спільного засідання депутатських комісій було розглянуто більше десяти питань порядку денного лютневої сесії.

Широке обговорення в залі викликали питання щодо затвердження проектів громадського бюджету та запровадження відзнаки міського голови м. Прилуки «За заслуги»,  якою планується відзначати учасників антитерористичної операції, військовослужбовців, добровольців, правоохоронців, рятувальників, волонтерів, учасників бойових дій на території інших держав, мешканців, уродженців міста Прилуки.

Після завершення спільного засідання постійних депутатських комісій відбулося навчання депутатів Прилуцької міської ради щодо роботи в системі електронного голосування «Розумна рада» - вона буде апробована вже на найближчій сесії, 24 лютого.

Прочитано 1114 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація