Солодкі сюрпризи до свята

Громадські організації Прилук, що об’єднують людей із обмеженими фізичними можливостями, перебувають під постійною опікою депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка.

 

Вже не перший рік Артем Миколайович надає матеріальну допомогу на оплату комунальних послуг приміщення ТО УТОС, фінансує поїздки на фестивалі та творчі заходи організації молодих інвалідів «Фенікс», минулого місяця коштом Артема Миколайовича в приміщенні ТО УТОГ встановлено нові двері. І це – далеко не повний перелік добрих справ, які робить прилуцький депутат для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Підтримку Артема Рожка люди відчувають і цінують, запрошують розділити з ними свята та урочисті заходи.

2 березня 2017 року ТО УТОС організувала концерт для людей з обмеженими фізичними можливостями з нагоди Жіночого дня, участь в якому взяли артисти народного фольклорного ансамблю «Оксамит».

Й цього разу Артем Рожко приготував присутнім солодкий сюрприз: смачні торти до святкового столу.

 - Ми дуже вдячні Артему Миколайовичу за його добре серце, - каже голова ТО УТОС Ніна Таран. - Завдяки його підтримці ми пережили зиму, в нашому приміщенні тепло, і утосівці з Прилуцького та інших прилеглих районів, буваючи в Прилуках в холодні місяці року, заходять до нас погрітися. З такими людьми, як Артем Миколайович, світ стає кращим і добрішим.

Прочитано 1164 раз
Інші матеріали в цій категорії: « Зірки КВН їдуть до Прилук Разом - до перемоги »

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація