За патріотизм та допомогу

Нещодавно прилуцькі волонтери відвідали українських військових, котрі несуть службу в зоні АТО, передали їм допомогу від депутата Прилуцької міської ради, Голови правління ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат» Артема Рожка – м'ясо та м’ясні вироби.

Побували на Луганщині та на Донеччині – в районі Авдіївки й на Світлодарській дузі.

Як завжди, гостинно зустрічали прилучан на передовій. Особливо ж раділи приїзду волонтерів бійці Першої об’єднаної танкової бригади, адже в її складі – переважно земляки: жителі Прилук, Чернігова, Ніжина та інших міст і сіл Чернігівщини.

Захисники України добре знають депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка завдячуючи його постійній турботі. На знак своєї вдячності бійці Першої об’єднаної танкової бригади передали Артему Миколайовичу до Прилук Почесну Грамоту за патріотизм та вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України.

«Кожен із нас відчуває Вашу підтримку і свято вірить, що на усіх нас чекає світле майбутнє, адже у своїх поглядах ми єдині. Хочемо запевнити Вас, що ніколи не зрадимо українському народові, славою та честю захищатимемо свою вільну рідну неньку Україну. Отже, прийміть від нас слова щирої вдячності за надану допомогу та підтримку у скрутний для Батьківщини час, за добру справу нехай віддячить Вам Господь Бог Своєю милістю, мирним і чистим небом над Вашими головами», - йдеться у тексті почесної відзнаки.

Прочитано 1145 раз
Інші матеріали в цій категорії: « Зі святом, медпрацівники! І знову про дороги… »

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація