Заради миру в Україні

15 грудня 2017 року з нагоди Міжнародного дня волонтера депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка нагороджено Почесною грамотою Прилуцької районної державної адміністрації та районної ради.

Почесну грамоту Артему Рожку вручили голова Прилуцької районної ради Василь Малик та в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації Антоніна Стукалова - за активну громадську позицію, участь у районних доброчинних акціях по збору посилок воїнам Збройних Сил України в зону АТО.

- З весни 2014 року, з самого початку бойових дій на Сході України Артем Миколайович надає постійну допомогу продуктами харчування та необхідними для побуту бійців речами, - сказав голова ГО "Учасники АТО "ЩИТ" Павло Красноок. - Артема Рожка добре знають бійці в зоні АТО і дуже вдячні йому за підтримку.

Відзнаку прилуцькому депутату було вручено на заході з нагоди Міжнародного дня волонтера в селі Манжосівка. Саме туди були звезені продукти для військових, зібрані в селах Прилуцького району. Всі пакунки були освячені, завантажені в автомобілі, і вже відправилися на передову.

- Я щиро бажаю, щоб в Україні настав мир, щоб наші захисники якнайшвидше повернулися додому живими та неушкодженими, - сказав депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко. - І щоб ми разом допомагали школам, біліотекам, дитсадкам, розбудовували мирне життя.

Прочитано 955 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація