До депутата – з подякою і надією на допомогу

28 лютого 2018 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко зустрівся з жителями мікрорайону Рокитний на Єдиному дні депутата.

В ході зустрічі жителі мікрорайону порушили питання необхідності ремонту доріг та тротуарів, а також санітарного стану вулиць мікрорайону. Зокрема, просили зробити висипку 1, 2, 3, 4 провулків Молодіжних, підняття та ремонт ділянки тротуару по вул. Гетьмана Сагайдачного, посприяти переданню на баланс КП «Прилукижитлобуд» дитячого майданчика, щоб була можливість системно здійснювати його прибирання.

- Всі ці проблеми не нові, - каже Артем Рожко. – Я неодноразово звертався до міської влади, аби вирішити їх. Сьогодні люди просили зробити тротуар по вулиці Сагайдачного, місяць тому на Єдиному дні депутата було таке ж звернення Тоді я повідомив про це у міську раду, і днями отримав чергову відписку про те, що і в цьому році там нічого не буде зроблено – немає грошей. Хотілося б знати, коли ми дочекаємося системного підходу до ремонту міських доріг і тротуарів? Коли влада врешті зверне увагу на околиці – адже там проживають прилучани, котрі мають отримувати такі ж послуги та комфорт, як і жителі центру міста?

На Єдиному дні депутата люди не тільки скаржилися на проблеми мікрорайону. Директор та працівники дитячого садочка, що розташований на Рокитному, звернулися до Артема Миколайовича зі словами подяки за допомогу ДНЗ: за сприяння прилуцького депутата в приміщенні закладу замінені старі вікна на енергозберігаючі.

Прочитано 835 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація