На передовій відносна тиша

Минулими вихідними прилуцькі волонтери знову побували на Сході України, відвідали одразу три військових формування української армії. Побували в Красногорівці та Світлодарі на Донеччині, а також в селищі Кримському Луганської області.

Як завжди, основну частину допомоги захисникам передав депутат Прилуцької міської ради, директор ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат» Артем Рожко. Зокрема, волонтери відвезли на Схід України м'ясо та кілька різновидів ковбас – продукцію Прилуцького м’ясокомбінату, надану Артемом Миколайовичем. Ще військові отримали цукерки та печиво, воду, каву й інші продукти харчування, зібрані волонтерами на теренах Прилуччини.

- На передовій відносна тиша, - розповідає волонтер Руслан Ярошенко, - однак, поодинокі постріли не стихають. Військові перебувають в постійній бойовій готовності, адже загострення обстановки може відбутися кожної хвилини.

В усіх трьох військових частинах волонтерів зустрічали як давніх добрих друзів, радо та привітно. Адже поїздки з Прилук на Схід України з допомогою від депутата Артема Рожка відбуваються кожні два тижні, і волонтери вже встигли потоваришувати та навіть подружитися з хлопцями, які нині несуть військову службу в зоні АТО. Руслан Ярошенко з радістю говорить про те, що всі хлопці живі-здорові, розпитують про мирну Україну та не втрачають бойового духу.

Особливо ж бійці цінують щиру підтримку та допомогу небайдужих людей – таких, як депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко.

Прочитано 838 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація