Артем Рожко пропонує відтермінувати оплату комунальних послуг для населення Прилук

26 березня 2020 року відбулася позачергова сесія Прилуцької міської ради, де серед інших питань, депутат Артем Рожко вніс пропозицію відтермінувати для населення Прилук на час карантину оплату комунальних платежів, оскільки більшість людей зараз знаходяться вдома і не мають можливості заробляти.

 

Також Артем Миколайович пропонує організувати в місті пункти безкоштовної роздачі захисних масок та дезинфекторів для рук, направивши на їх придбання бюджетні кошти.

Обидві пропозиції Артема Рожка знайшли підтримки серед деяких депутатів, але голова - проти.

Зокрема, в залі були думки, що роздача масок викличе страшенний ажіотаж в пунктах, де вона відбуватиметься.

- Такі відмовки в час карантину видаються принаймні дивними, - підсумовує сесійне засідання Артем Миколайович. – Прилучани – не стадо, якими їх дехто вважає. В місцях, де зараз можна отримати маски, люди беруть по одній-дві штуки, щоб захистити себе і своїх рідних. Ми, як влада, зобов’язані забезпечити своїх громадян хоча б елементарними засобами персонального захисту та максимально убезпечити від розповсюдження вірусу.

Нагадаємо, з 24 березня Артем Рожко щоденно здійснює безкоштовну видачу захисних масок для населення в магазині «Ситий тато».

Прочитано 761 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація