20 тисяч захисних масок для прилучан

З початку карантину команда Артема Рожка безкоштовно забезпечує захисними масками населення Прилук. Маски передали до Центральної міської лікарні, до соціальних установ і організацій: міського територіального центру, ТО УТОС та ТО УТОГ, організації молодих інвалідів «Фенікс», а ще – відправили в зону ООС та щодня роздають прилучанам в магазинах «Ситий тато».

 

Левову частину цих захисних масок пошили семеро жінок, котрі відгукнулися на ініціативу Артема Миколайовича в мережі фейсбук.

Команда Артема Рожка від щирого серця дякує своїм помічницям: Тетяні Смірновій, Оксані Бобровській, Ірині Дворніченко, Наталії Штанько, Наталії Берьозко, Олені Катюсі та ще одній прилучанці, котра просить не називати її ім’я.

- Дівчата – молодці! Зробили величезну роботу, – каже Артем Рожко. – Завдяки їм, ми змогли роздати жителям Прилук понад 20 тисяч захисних масок! Ми разом допомогли всім, хто того потребував, а особливо пенсіонерам та соціально незахищеним людям, бо не кожен з них міг купити собі захисну маску.

Хоча закінчення карантину ще не скоро, але об'єднавшись, команда Артема Рожка разом з прилучанами роблять потрібну справу і допомагають людям!!!

Прочитано 678 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація