На порядку денному – відкриття міської вбиральні та будівництво кам’яних доріг

10 липня 2020 року відбулася сесія Прилуцької міської ради.

Напередодні Артем Рожко провів засідання очолюваної ним постійної депутатської комісії з питань побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, підприємництва, транспорту, зв’язку та регуляторної політики, де були розглянуті основні питання сесії.

 

Депутатами та посадовцями міської ради було розглянуто ряд питань, які вноситимуться на пленарне засідання сесії Прилуцької міськради 10 липня.

На початку засідання постійна депутатська комісія розглянула розроблену КП «Послуга» програму щодо функціонування новозбудованого туалету в центрі Прилук. Він буде платним, на сесії затверджуватимуть тариф. На цей рік на вбиральню міська рада виділяє 120 тисяч гривень.

Звертаючись до посадовців, Артем Миколайович наголосив на тому, що дана програма вже мала бути б розроблена кілька місяців тому. Натомість же епопея з відкриттям вбиральні тягнеться тривалий час, і цей прилуцький туалет вже стає символом неспроможності міської влади довести справу до кінця якісно і вчасно.

Ще одне важливе питання, яке було на порядку денному засідання депутатської комісії під головуванням Артема Рожка – це розроблена Олегом Шевелем програма щодо будівництва кам’яних доріг на ґрунтових вулицях міста.

Артем Миколайович так прокоментував даний проект рішення:

- Я дотримуюся позиції, що всі прилучани повинні проживати в однаково комфортних умовах, незалежно від того, мешкають вони в центрі міста чи на його околицях. Вже багато років я за власний кошт роблю висипку доріг на звернення жителів віддалених вулиць. Тому повністю підтримую пропозицію Олега Шевеля створити нормальні дороги у всіх віддалених мікрорайонах Прилук. Це справа на десятиліття, робити її потрібно системно, і починати – вже зараз, - сказав Артем Рожко.

Сесія Прилуцької міської ради 10 липня ухвалила міську програму щодо функціонування новозбудованого туалету в центрі міста. Для прийняття ж програми з будівництва кам’яних доріг на ґрунтових вулицях міста не вистачило депутатських голосів.

Прочитано 630 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація