Школа Успіху знову в Прилуках

21-22 та 28-29 листопада 2020 року в Прилуках проходить Школа Успіху. Організувала та проводить її одинадцятикласниця ліцею №6 Аня Осотіна.

 

Аня – учасниця цьогорічного всеукраїнського проекту Школа Успіху, одним із завдань якого є проведення локальної Школи Успіху в своєму місті.

В Прилуках проект відбувається за підтримки Артема Рожка – депутата Прилуцької міської ради, котрий на місцевих виборах-2020 очолив список кандидатів депутатів від політичної партії «Рідний дім» до міськради.

Коштом Артема Миколайовича учасники прилуцької школи успіху забезпечені необхідними роздатковими матеріалами, для них також виготовлені брендові чашки та футболки, придбані суперподарунки.

- Сьогоднішні старшокласники – майбутнє нашого міста, - говорить Артем Рожко. - Тому, коли школярі прагнуть до власного розвитку та нових знань – такі прагнення варті підтримки. Для кожного з підлітків участь в Школі успіху стане важливою й пізнавальною. Ми ж подбали ще й про те, щоб ці дні стали незабутніми для молодих лідерів нашого міста.

В Школі Успіху Ані Осотіної беруть участь півсотні її ровесників. Через карантинні обмеження цього разу проект проходить онлайн. Але це має й свої переваги: до прилуцької Школи Успіху також долучилися п’ятеро жителів Чернігова.

- Дякую Артему Миколайовичу за підтримку і забезпечення мого проекту Школа Успіху Прилуки – 2020, - каже Аня. - Ви здійснили мою мрію. Це просто прекрасно! Дякую, що допомагаєте молоді та втілюєте їхні проекти та мрії в життя! Учасники приємно вражені такою кількістю різноманітного мерчу та подарунків!! Бажаю Вам успіхів у всіх починаннях та професійній кар’єрі! Ви робите цей світ кращим!

Школа Успіху проходить в Прилуках вже не вперше. Торік проект був організований учнем школи №6 Михайлом Волошиним і так само пройшов за підтримки Арема Рожка.

Прочитано 644 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація