І знову – допомога на Схід України

До Дня Українського добровольця прилучани, які несуть військову службу в зоні проведення АТО/ООС, отримали смачні гостинці з рідного міста. Волонтерська допомога прибула в район селища Піски на Донеччині.

 

Директор ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат», депутат Прилуцької міської ради від політичної партії «Рідний дім» Артем Рожко кожні два тижні передає в зону проведення АТО/ООС продукцію очолюваного ним підприємства.

От і цього разу волонтер Руслан Ярошенко відвіз захисникам української землі висококласні ковбаси та м’ясо Прилуцького м’ясокомбінату. «Поїхав у Піски, бо там служить багато прилучан, - розповідає волонтер. – Наших на передовій багато, тож намагаюся відвідувати всіх».

Така допомога з рідного дому зігріває бійців. Вони добре знають Артема Рожка, неодноразово передавали йому відеоподяки із гарячих точок Сходу України, а повернувшись до Прилук – і особисту вдячність. Адже кожному з військовослужбовців важливо знати та відчувати, що про нього пам’ятають, його служба потрібна мирній Україні.

Прочитано 678 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація