Перші екстримальні змагання

До Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2021 року в Прилуках уперше пройшли змагання в скейт-парку серед юних майстрів трюків на велосипедах та самокатах «Прилуки-Екстрим». Генеральним спонсором виступив депутат міської ради Артем Рожко.

 

У змаганнях взяли участь близько 30 дітей та підлітків. Професійну суддівську команду з м. Чернігів очолив представник чернігівського скейт-парку Віталій Гулін. Гості з обласного центру продемонстрували показові виступи.

Спортивна боротьба на майданчику виявилася енергійною, адже кожному хотілося виграти один із шести головних призів від Генерального спонсора Артема Рожка. За підсумками суддів, в дисципліні «Самокати» перемогу здобув 13-річний Максим Фаткін, в дисципліні «Велосипеди» - його одноліток Роман Скиртач.

Втім, ніхто з дітей не залишився без подарунків. Всі учасники отримали футболки з логотипом змагань, а юні артисти з клубу спортивного танцю «Акцент» - солодощі. Подарунками відзначено й наймолодшого екстримала, 8-річного Платона Кіслого, а також єдину дівчинку-учасницю – 12-річну Настю Даніч.

Майже тригодинний захід пролетів як одна мить, та завдячуючи незабутнім емоціям, ще довго житиме в пам’яті кожного, хто до нього долучився.

Депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко говорить, що «Прилуки-Екстрим» має стати традиційним, адже перші змагання показали, що дітям він потрібен!

Прочитано 539 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація