Голова Чернігівської облради відвідала Прилуки

6 липня Прилуки відвідала голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко. Це місто єдине в Україні, де досі не прийнятий бюджет на поточний рік.

У зв’язку з цим міський голова Ольга Попенко подала звернення до Верховної Ради щодо перевиборів депутатів міськради.

Голова обласної ради мала на меті вивчити ситуацію на місці та особисто почути позицію представників Прилуцької міської ради щодо врегулювання політичної кризи. В ході свого візиту Олена Борисівна зустрілася з депутатами Прилуцької міської ради від опозиції.

- Ця команда готова йти на вибори, вони виборів не бояться, - поділилася Олена Дмитренко своїми враженнями від зустрічі. - Чи є сенс у виборах – я не знаю. Якщо вже така конфліктна ситуація, було б правильно, щоб на вибори йшли і депутати міської ради, і міський голова.

Під час зустрічі депутати говорили про свої пропозиції щодо ухвалення бюджету міста-2021. Всі були одностайні: бюджет приймати необхідно, і опозиційні депутати готові проголосувати за бюджет якнайшвидше.

Депутат міської ради Артем Рожко зазначив:

- 17 депутатів міської ради в повному складі готові прийти на сесію і проголосувати за бюджет міста, але з урахуванням внесених опозицією правок. Ми неодноразово висловлювали свою позицію, говорили про те, що готові йти на компроміс, працювати в міській раді з міським головою. На жаль, сьогодні Ольга Попенко не чує половину депутатського корпусу міськради. Відбувається нівелювання законів прилуцьким мером!

У ході поїздки Олена Дмитренко також зустрілася з міським головою Прилук Ольгою Попенко та головою Прилуцької райдержадміністрації Геннадієм Луценком.

Прочитано 578 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація