Жителі Рокитного чекають допомоги від міського голови

5 лютого 2016 року відбулася зустріч міського голови Прилук Ольги Попенко та керівників комунальних підприємств з мешканцями мікрорайону Рокитний. У ній взяв участь депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко.

Жителі Рокитного обрали Артема Миколайовича депутатом, він відстоює їхні інтереси у міській раді та вже не один рік допомагає вирішувати нагальні проблеми мікрорайону.

За сприяння Артема Рожка цієї зими були засипані щебенем ями на вулицях Рокитного, депутат постійно переймається розчищенням снігу, спилюванням дерев, скошуванням трави та іншими актуальними проблемами Рокитного. Однак, у мікрорайоні є багато питань, вирішення яких належить до компетенції комунальних підприємств. Найболючіші – ремонт покрівель та під’їздів багатоповерхових будинків, освітлення вулиць Рокитного, подача води на віддалені вулиці мікрорайону. З цими проблемами зверталися люди до міського голови та керівників комунальних підприємств 5 любого.

«Можливо, після такого особистого спілкування справа врешті-решт зрушиться з місця, і на Рокитне прийдуть позитивні зміни», - каже Артем Рожко.

Кілька людей звернулися з проханнями й до Артема Миколайовича, і знають: допоможе. Пообіцяв – зробить.

Прочитано 1352 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація