Собачі пристрасті

28 березня 2018 року в Прилуцькій міській раді пройшло зібрання щодо вирішення проблеми безпритульних собак.

Обговорення виявилося емоційним та суперечливим, адже в залі зібралися ті, кого ця проблема торкнулася особисто – жителі міста, родичі яких чи вони самі постраждали від укусів бродячих собак та представники громадської організації із захисту тварин.

Люди чекали міського голову. Однак, Ольги Попенко не виявилося на роботі. Не прийшов на зібрання і секретар міськради Анатолій Шамрай. Владу представляли заступник міського голови Руслан Котляр та начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов. Як варіант вирішення питання, Руслан Котляр повідомив про початок будівництва притулку для собак на очисних спорудах найближчим часом. Виконуватиме роботи КП «Послуга», і їй вже перераховано 550 тис. грн., виділених громадській організації із захисту тварин на створення притулку для собак по громадському бюджету. Ця ГО й надалі опікуватиметься бродячими собаками.

Коментуючи засідання, депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко зазначив: «Залишається незрозумілим, в якому статусі та на які кошти збирається функціонувати даний притулок, хто виконуватиме щоденну роботу – громадська організація із захисту тварин чи комунальне підприємство? І на яких засадах? Бо в бюджеті на поточний рік не закладено жодної копійки на утримання та обслуговування притулку для собак».

Відповідь на порушені в ході зустрічі питання влада Прилук пообіцяла дати через тиждень.

Прочитано 886 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація