Тарифи не змінилися

25 квітня 2018 року депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко взяв участь в засіданні виконкому міської ради.

На засіданні було розглянуто 19 питань порядку денного. З-поміж них – затвердження тимчасового автобусного тарифу до 1 червня 2018 року в розмірі 5 гривень та нових скоригованих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Жодне з цих питань не було підтримане членами виконкому. Як наслідок, відтепер місто повертається до раніш діючих тарифів на проїзд в автобусах: 4 та 2 гривні – загальноміський і пільговий відповідно.

Коментуючи інше рішення, депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко зазначив:

- Керівник КП «Прилукижитлобуд» Вячеслав Сивенко пропонував збільшити тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій на 21%. Як аргумент, наводив збільшення мінімальної зарплати та вартості енергоносіїв. Нові тарифи не були погоджені, і я вважаю таке рішення виконкому правильним. В сучасних умовах кожен керівник підприємства, в тому числі й комунального, має прагнути рентабельності, шукати ефективні шляхи вирішення фінансових проблем, а не перекладати свою неспроможність в управлінні та організації роботи на плечі громадян.

Прочитано 824 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація