Сесію раптово відмінили

На 11 лютого 2021 року була оголошена сесія Прилуцької міської ради, на якій депутати мали прийняти бюджет та низу цільових програм на поточний рік.

 

Однак, напередодні, 10 лютого, вийшло розпорядження за підписом С. Чміля (секретаря міської ради, легітимність якого наразі є предметом судового розгляду) про перенесення сесії на невизначений термін. На 10 лютого були заплановані засідання постійних депутатських комісій та ради голів, які також не відбулися.

Раптова відміна сесії обурила більшість прилуцьких парламентарів. Коментуючи ситуацію, депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко наголосив:

- Навіть розуміючи незаконність дій провладної команди, ми пішли їй назустріч, бо усвідомлюємо свою відповідальність перед прилучанами. Ми взяли участь в роботі депутатських комісій (які, зауважу, на сьогодні є нелегітимними), обговорили та внесли свої пропозиції в міські програми та бюджетні питання. Ми готувалися йти сьогодні на сесію та приймати важливі для всього міста рішення. Але ж… Сесії не буде!!! Бо так вирішила міський голова!

Зважаючи на ситуацію, що склалася, опозиційні депутати вимагають надалі попереджувати їх про дату сесії за 10 днів, як це передбачає закон.

Прочитано 589 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація