З Прилук – в гарячі точки Сходу України

Сьомий рік триває війна на Сході України. І з тих пір не припиняється допомога Артема Рожка Український армії.

 

Голова фракції "Рідний дім" в Прилуцькій міській раді, директор ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат», Артем Миколайович кожні два тижні передає в зону АТО/ООС продукцію очолюваного ним підприємства.

За ці роки на Донеччину та Луганщину відправлені не тільки тони м’ясної продукції, а й виготовлені на м’ясокомбінаті бойлери, «буржуйки» та інші незамінні у військовому побуті речі. Коштом Артема Рожка повністю фінансуються поїздки волонтерів в гарячі точки Сходу України.

От і днями прилуцький волонтер Руслан Ярошенко доставив в район Донецька висококласні ковбаси і м’ясо. Прилуцька продукція передана бійцям Механічного батальйону Першої танкової бригади, серед яких несуть військову службу і прилучани.

- На Сході неспокійно, тривають бойові дії, постійно працюють снайпери, - ділиться волонтер враженнями від поїздки. – Але наші бійці налаштовані тільки на перемогу.

Підтримувати бойовий дух українських військових допомагає турбота про них та волонтерська допомога, яку воїни чекають в першу чергу – як підтримку з рідних місць.

Прочитано 673 раз

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація