Материалы отфильтрованы по дате: Листопад 2016

30 листопада 2016 року в комітеті самоорганізації населення №3 мікрорайону Рокитнй пройшов Єдинй день депутата. На початку заходу голова КСН Ганна Чумаченко від імені всіх мешканців мікрорайону подякувала депутату Прилуцької міської ради Артему Рожку за реконструкцію зовнішнього освітлення по вул. 18 Вересня.

Опубліковано в Новини

Дорогі прилучани!

У зв’язку із завершенням другого півріччя моєї діяльності депутата Прилуцької міської ради сьомого скликання вважаю своїм обов’язком відзвітувати перед вами про зроблене за цей період часу

Опубліковано в Статті

29 листопада 2016 року відбулася чергова сесія Прилуцької міської ради, що стала рекордною за кількістю розглянутих питань. Усього за понад п’ять годин роботи депутати розглянули близько тридцяти питань порядку денного.

Опубліковано в Новини
Неділя, 27 Листопад 2016 02:00

Прилуцькій "Горлиці" - 20

25 листопада 2016 року на сцені Прилуцького міського будинку культури відбувся творчий вечір народного фольклорного колективу «Горлиця», приурочений 20-літтю його створення.

Опубліковано в Новини

Мікрорайон Рокитний – один з найвіддаленіших в Прилуках. Напевно, через це до нього не завжди доходять «блага цивілізації», які ближче до центра міста сприймаються як належне.

Опубліковано в Статті

Восени 2016 року за фінансової підтримки депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка встановлені нові двері на службовому вході Прилуцького міського будинку культури.

Опубліковано в Новини

19 листопада у Прилуках відбувся кубковий суперфінал сезону місцевої ліги КВН. Свято гумору не відбулося б без головного спонсора – депутата Прилуцької міської ради Артема Рожка.

Опубліковано в Статті
Страница 1 из 3

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація