Материалы отфильтрованы по дате: Жовтень 2019

20 жовтня 2019 року прилучани Артем Рожко, Дмитро Барнаш і Сергій Ткаченко, об’єднавши зусилля, вирішили багаторічну проблему Прилук – заасфальтували яму на трасі між Прилуками та с. Заїзд.

Опубліковано в Новини

Ймовірне закриття Прилуцької тютюнової компанії сьогодні на слуху у всіх. Я не зміг бути присутнім на сесії міської ради 18 жовтня, де прийняли звернення до влади з цього питання, тому вважаю за необхідність висловити свою позицію.

Опубліковано в Статті
Понеділок, 14 Жовтень 2019 18:47

Зі святом!

14 жовтня – особливий день для України. З давніх давен цього дня жителі нашої держави відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці, звертаючись до Божої Матері з молитвами про мир та захист для своїх родин і своєї країни. Це – День Українського козацтва, яке вважає Покрову своєю заступницею.

Опубліковано в Новини
П'ятниця, 11 Жовтень 2019 18:59

Допомога захисникам України

11 жовтня 2019 року, напередодні Дня захисника України, Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни в с. Циблі на Київщині отримав допомогу від Артема Рожка.

Опубліковано в Новини

Лише два тижні тому волонтери доставили допомогу від Артема Рожка на передову бойових дій в зону АТО/ООС, і от 5 жовтня 2019 року – нова поїздка. Високоякісну продукцію ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат» минулими вихідними волонтери відвезли бійцям 28-ї ОМПБ, котрі несуть військову службу в районі Донецька.

Опубліковано в Новини

Прилучанка, вихованка Донецької школи вищої спортивної майстерності, чемпіонка Всесвітньої Універсіади, чемпіонка Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з легкої атлетики серед дорослих 2019 року, майстер спорту міжнародного класу Марія Миколенко Указом Президента від 01.10.за досягнення високих спортивних результатів на ХХХ Всесвітній Універсіаді у м. Неаполі (Італійська республіка), виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України нагороджена почесною державною нагородою "Орденом Княгині Ольги".

Опубліковано в Новини

28 вересня 2019 року стартував чемпіонат з фінансової грамотності серед шкіл Прилук. Його ініціатор – депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко.

Опубліковано в Новини

На вихідних 14-15 вересння 2019 року прилуцькі волонтери знову побували на передовій бойових дій в зоні АТО/ООС. Доставили українським військовим допомогу від депутата міської ради, Голови правління ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат» Артем Рожко.

Опубліковано в Новини

Контакти

Адреса:

м. Прилуки, вул. Вокзальна, 4

Телефон:

+38 (095) 641 25 90; +38 (068) 681 27 57

E-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Вхід | Рєстрація